Karamelli looja

Michall Lentz

Mees, kes armastab karamelli

MICHALL JACQUES LENTZ, kes pole üksnes pagar, kondiiter ja erakordselt andekas šokolaadimeister, vaid ka töökas ja innovatiivne perfektsionist.Lentzi šokolaadivalmistajate käsitöömeisterlikkuse taga on mees nimega Michall Jaques Lentz, kes pole üksnes pagar, kondiiter ja erakordselt andekas šokolaadimeister, vaid ka töökas ja innovatiivne perfektsionist, kes naudib häid asju, mida elul on pakkuda. Ta on tegutsenud maiuste maailmas 1986. aastast ning töötanud koos selle valdkonna tuntuimate tegijatega, muuhulgas näiteks tunnustatud koka Rasmus Bo Bojseniga ja šokolaadifirmaga AXOCO. Tänini loob ta Kopenhaageni lähistel oma köögis ning valmistab nii kodust karamelli ja šokolaadi, kui loob ka uusi retsepte. Teda inspireerivad erinevad paigad maailmas, kuid eriti Pariis, kus temasarnased šokolaadimeistrid püüavad anda täiuslikkuse igale šokolaadisuutäiele.