TEEME KOOS KOKARAAMATU

Lagrits on maailmas üha enam tuntust koguv maitseaine, mida armastavad tippkokad üle maailma. Teeme koos eestikeelse kokaraamatu!

Toorlagritsa pulber

Mahe, kuid siiski jõuline lagritsamaitse annab toidule põneva ja veidi terava värvingu. Leidnud tee köögiriiulile, muutub see lausa asendamatuks maitseaineks nii magustoitude kui ka soolaste roogade valmistamisel.

Magus lagritsasiirup

Proovi seda jäätise või värskete puuviljadega, smuutides ja teistes magustoitudes. Aimatav aniisiaroom ja hõrk glasuurne maitse annab põneva maitsevarjundi rukkileivale, pagaritoodetele ...

Toorlagritsa tropsid

Eriti tugeva maitsega! Kas sa teadsin, et see on suurepräane maius neile, kes soovivad suitsetamisest loobuda? Kas sa teadsid, et just see maius on eriline lemmik kalameestele ja jahimeestele?

Peen hele lagritsapulber

Mahe ja aromaatne ning naturaalne magusaine, mis sobib eriti hästi piimatoodetega. Soovitan julgelt kasutada seda pulbrit magusainena diabeetikutele.

Soolane lagritsasiirup

Roosuhkrust, salmiakist, lagritsast ja aniisist valmistatud siirup lisab särtsu marinaadides, pagaritoodetes, magustoitudes. Väike nipp: kasuta soolast siirupit koos sinihallitusjuustuga - usu mind, sa üllatud positiivselt!